torsdag 21 juni 2012

Här är det dött

Musten gick liksom ur mig när inte det tredje försöket lyckades. Vi trodde så starkt på detta med att byta klinik. Nu har vi hur som helst bestämt oss för att göra fler försök så direkt efter semestern drar vi igång igen på CA. Har dock inte bestämt än om vi ska köra ett till singel försök eller om vi ska köpa ett tre pack, det är nämligen sista chansen till att göra det. Hittade en blogg när vi va i startgroparna som va precis i samma tid som jag, hon är nu i vecka 8, vet att man inte får tänka så men det kunde ju varit jag.

4 kommentarer:

  1. KLart du måste få tänka så! Det är ju precis så man tänker! Gick förbi ett par med en barnvagn i morse. kände hur ilskan bara blossade upp. JAG VILL OCKSÅ VA MAMMA LEDIG! Man måste få känna så , för det är jätte orättvist! Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men visst är det så. det som är det sura är att det aldrig finns några garantier i denna jobbiga karusell. Hur vet man att man gör rätt. Ska man göra nåt annat, äta annorlunda, leva på ett annat sätt för att bli gravid?

      Radera
  2. Du ska absolut tillåta dig själv till dessa tankar, omhulda dem, riktigt grotta in dig i dem om du vill. Men du får inte stanna där! tillåt dig ett litet tag sedan går du vidare, du är stark, tro på dig själv, våga känna tillit!!
    Lättare sagt än gjort, men du måste sedan tvinga dig till de positiva varma sköna känslorna också!
    Lycka till!
    ~Fertilitetsresa

    http://fertilitetsresa.blogg.se/

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera